LÍNIA DE COSMÈTICA
 
 

LÍNIA DERMOCOSMÈTICA del Dr J. Bosch

Cada tipus de pell reuneix unes característiques pròpies i diferents  i per aquest motiu és important tractar la pell amb els productes més adients per a cada cas.
Les arrugues d’expressió, la formació de taques solars i la tendència a segregar un excés de greix són circumstàncies que es donen a tots els tipus de pell i a qualsevol edat.
Les pells seques necessiten rebre un aport diari d’hidratació i nutrició per a conservar el seu equilibri i evitar alteracions.
Les pells grasses també necessiten una correcte hidratació però en aquest cas sense aportar cap component greixós però amb un efecte regulador sobre la secreció natural sebàcia.
Tot seguit us presentem una gama de productes les fòrmules dels quals responen a les necessitats de cada tipus de pell.

CREMA LIFTING
És una emulsió descontracturant i renovadora antiarrugues d’expressió.  S’utilitza com a crema hidratant diària molt útil despres de qualsevol tractament facial per la seva gran capacitat recuperadora a la vegada que genera una auto-hidratació. Com el seu nom indica produeix un efecte d’estirament facial que ajuda a mantenir els efectes dels tractaments duts a terme a la consulta.

CREMA HIDRONUTRITIVA
Crema facial hipoalergènica per a pells seques, normals o desvitalitzades que precisen una hidratació i protecció diària.

CREMA REGENERADORA
Crema facial per a pells seques o normals que aporta a la pell les substàncies necessàries per a mantenir una correcte hidratació, elasticitat i nutrició.

GLICOSYL
És un gel hidratant oil free per a cuidar les pells mixtes i grasses. El seu contingut amb àcid glicòlic i salicílic produeixen un efecte peeling i rejuvenidor de la pell.

EMULSIÓ CONTORN D’ULLS

La zona del voltant dels ulls és més fina, més fràgil i sensible que la resta de la cara i per aquest motiu necessita unes atencions especias. Aquesta emulsió produeix un lifting periocular que redueix les bosses i a la vegada disminueix les petites arruges del voltant dels ulls.

 

 
 
Jordi Bosch Sanz - 2010 -