Medicina Biològica i Bioenergètica

Auto-Sanguis

La història de la medicina ens proporciona amplia informació sobre l’eficàcia de l’autohemoteràpia. Aquesta tècnica consistia al principi en extreure una determinada quantitat de sang al pacient i tornar-la a injectar per via intramuscular o hipodèrmica.

Actualment la teràpia Auto-sanguis representa una forma especial d’autohemoteràpia. Aquest mètode terapèutic s’ha desenvolupat sobre la base de l’homeopatia combinada amb l’homotoxicologia i es du a terme per a tractar un ventall molt ampli de patologies com l’artrosi, artritis, osteoporosi, patologies respiratòries, al·lèrgies i també com a preventiu de moltes altres patologies degeneratives o fins i tot en el terreny de l’antienvelliment.
La sang del pacient conté les toxines patògenes (homotoxines) pròpies de la malaltia que pateix. Si fem una extracció de sang i la potenciem homeopàticament podem transformar aquestes toxines patògenes en un potent agent terapèutic homeopàtic que estimula las defenses de l’organisme provocant una destoxificació i afavorint així la curació de la malaltia o procés degeneratiu.  D’aquesta manera obtindrem una resposta per part de l’organisme en funció del fàrmac homeopàtic que em administrat.

La tècnica per a dur a terme l’autosanguis consisteix en l’extracció d’una petita quantitat de sang que pot ser a partir d’una vena (en cas de necessitar una certa quantitat) o bé es pot obtenir la sang a partir d’una simple punció al dit i agafar-ne una sola gota per a barrejar-la amb els fàrmacs homotoxicològics (homeopàtics). Tot seguit es torna a injectar per via intramuscular o subcutània.