Arrugues d'expressió |

Les línies d’expressió més marcades i aquelles que delaten més clarament el pas dels anys són les següents: 

Línies al voltant dels ulls

Arrugues frontals

Línies del llavi superior

Solcs nasogenians

Glabel.la (línies entre les celles)

EN QUÈ CONSISTEIX EL TRACTAMENT?

La pell és la principal reserva de col·lagen, elastina, àcid hialurònic i de moltes altres substàncies encarregades de mantenir la correcte hidratació de la pell i de mantenir en un estat òptim l’elasticitat cutània. Una pell ben hidratada i d’aspecte jove es caracteritza per la seva textura i l’absència d’arrugues. 

És inevitable que a mesura que corre el rellotge biològic, que tots portem incorporat, comencin a aparèixer els primers signes de l’envelliment cutani, les ARRUGUES.  A més a més del pas dels anys hi ha altres factors com la contaminació, el sol, l’alimentació i altres, que actuen sobre la nostra pell agredint-la i provocant l’aparició d’arrugues en determinades zones facials principalment aquelles de major gesticulació.

Doncs bé, si volem una solució per combatre i millorar el nostre aspecte que millor que oferir a la pell allò que ha anat perdent a poc a poc i que ha provocat l’aparició d’arrugues. El millor tractament en aquest cas es l’aplicació, directament a les arrugues que volem tractar, de substàncies que actuïn per sota de la pell aixecant el solc produït  per tal de millorar  visiblement el seu aspecte i reduir la profunditat de les arrugues. La substància més emprada és l’ àcid hialurònic. Aquest material és injectat per sota de la pell a l’interior de les arrugues per tal d’elevar-la i disminuir-la. La tècnica és indolora donat que abans de dur-la a terme la zona a tractar és anestesiada amb una crema aplicada tòpicament.  Existeixen diferents tipus d’aquesta substància. Donat que cada zona de la pell és diferent es  necessiten diferents concentracions d’àcid hialurònic segons l’arruga que volem tractar.