Auto-sanguis |

PATOLOGIES ON S'APLICA

Es du a terme per a tractar un ventall molt ampli de patologies com l’artrosi, artritis, osteoporosi, patologies respiratòries, al.lèrgies i també com a preventiu de moltes altres patologies degeneratives o fins i tot en el terreny de l’antienvelliment.

EN QUÈ CONSISTEIX?

La història de la medicina ens proporciona amplia informació sobre l’eficàcia de l’autohemoteràpia. Aquesta tècnica consisitia al principi en extreure una determinada quantitat de sang al pacient i tornar-la a injectar per via intramuscular o hipodèrmica. 

Actualment la teràpia Auto-Sanguis representa una forma especial d’autohemoteràpia. Aquest mètode terapèutic s’ha desenvolupat sobre la base de l’homeopatia combinada amb l’homotoxicologia.  La sang del pacient conté les toxines patògenes (homotoxines) pròpies de la malaltia que pateix. Si fem una extracció de sang i la potenciem homeopàticament podem transformar aquestes toxines patògenes en un potent agent terapèutic homeopàtic que estimula las defenses de l’organisme provocant una detoxificació i afavorint així la curació de la malaltia o procés degeneratiu. D’aquesta manera obtindrem una resposta per part de l’organisme en funció del fàrmac homeopàtic que hem administrat.  La tècnica per a dur a terme l’auto-sanguis consisiteix en l’extraccio d’una petita quantitat de sang obtinguda fent una petita punció al dit i barrejar-la amb els fàrmacs homotoxicològics (homeopàtics). Tot seguit es torna a injectar per via intramuscular o subcutània.