Control de pes |

EN QUÈ CONSISTEIX?

El sobreprès és una situació molt freqüent en el nostre medi i s’ha de combatre de forma multidisciplinar atenent a diferents aspectes.

A l’hora de dur a terme un tractament per perdre pes cal tenir en compte que no existeix cap tractament “miracle” però que amb un bon assessorament mèdic podem aconseguir el nostre objectiu de reduir el pes corporal i de mantenir-lo.  És important ser conscient de la importància de l’alimentació. No es tracta de fer dietes estrictes si no de canviar els hàbits dietètics per tal que el que anem aconseguint es mantingui amb el temps.

Un segon element a tenir en compte és l’exercici regular. No es tracta de fer sessions maratonianes al gimnàs però sí de proposar-se un programa adaptat a les necessitats de cadascú que sigui possible dur-lo a terme el dia a dia.  Dins d’un programa per perdre pes el metge és la persona que t’orientarà en tot el procés i qui determinarà les exploracions que cal dur a terme. En ocasions cal completar el tractament amb l’ajut de fàrmacs naturals que ajuden a disminuir la sensació de gana així com evitar l’absorció de greixos i facilitar-ne la seva eliminació.

A la consulta de Medicina Estètica el tractament per perdre pes també es  pot complementar amb altres tècniques com la messoteràpia en cas de ser  necessari reduir també el greix localitzat.