Medicina Biològica i Bioenergètica

QUÈ ÉS?

La medicina biològica comprèn diverses teràpies encaminades a afavorir i reforçar els mecanismes naturals de defensa i curació del cos. Es tracta de proporcionar al cos una informació perquè sigui el propi cos qui doni una resposta cap a la ressolució de la patologia en qüestió.

Enfront de qualsevol alteració de la salut que afecti el funcionament normal del cos la mediciona biològica reforça l’organisme i el prepara vers la recuperació del sistema tenint en compte la relació existent entre els diferents òrgans i parts del cos.  

Les diverses tècniques que engloben la medicina biològica tracten el cos d’una manera integral, i no per parts, per tal d’aconseguir un efecte recuperador amb una visió totalment holística del cos humà. 

Cal destacar que la medicina biològica es pot emprar per si sola o en combinació amb altres tractaments convencionals i per aquest motiu la fan metges, llicenciats en medicina, que a més de conèixer la medicina convencional també estan formats en aquesta  disciplina.

 

PATOLOGIES ON S'APLICA

Patologies òssies i articulars: artrosi, artritis, osteoporosi, hèrnies discals, malalties degeneratives  de l’os i cartíleg.

Cicatrius doloroses.

Malalties de la pell: Psoriasi, dermatitis, èczemes, pell atòpica, acné, caiguda del cabell.

Patologia esportiva: Tendinitis, lesions musculars, espatlla dolorosa.

Fibromiàlgia i fatiga crònica, al·lèrgies, estrès.

Malalties del sistema nerviós: ansietat, depressió, angoixa, fòbies, adiccions (tabac i altres), insomni, síndrome de les cames inquietes. 

Transtorns hormonals de la dona: menopausa, menstruació irregular, regles doloroses.

Antienvelliment.

Alteracions ginecològiques: Miomes, ovaris poliquístics.

Altres patologies: Migranyes, Clouster, demències, parkinson, alteracions o disconforts sexuals.