Messolifting |

EN QUÈ CONSISTEIX?

El MESSOLIFTING de cara i coll és un tractament que, sense necessitat de cirurgia, aconsegueix l’estimulació dels teixits per tal que aquests recuperin la funcionalitat biològica natural.

QUINA FINALITAT TÉ?

El tractament estètic de la cara i coll es pot aplicar amb finalitats terapèutiques o preventives.  El tractament PREVENTIU es pot iniciar quan la pell encara no ha estat excessivament danyada per l’excés de sol, el tabac, les malalties o per un estil de vida massa estressant per l’organisme.

En canvi, quan els primers signes de l’envelliment facial comencen a aparèixer aleshores és el moment de dur a terme el tractament amb finalitats terapèutiques. Cal tenir present, malgrat tot, que no existeix límit d’edat per a obtenir un efecte rejovenidor de la pell de la cara i coll.

Amb el pas del temps la nostra pell, i molt especialment la pell facial, sofreix una colla de canvis originats per la disminució en la producció de col·lagen i altres proteïnes com la elastina donant com a resultat la pèrdua d’elasticitat, l’aparició d’arrugues i la flaccidesa cutània.  Tots aquests canvis, que inevitablement apareixen amb els anys, els podem mitigar i fins i tot endarrerir per tal de mantenir durant més temps un aspecte jove i saludable.